torsdag 24 november 2016

Efterlysning!


Ni som brukar läsa här ibland (har tyvärr inte varit lika flitig på att uppdatera bloggen under det senaste året jämfört med tidigare - ber om ursäkt för det) vet att jag ständigt är på jakt efter foton och historier från sportvagnstävlingar och -klubbar på 50- och 60-talet. För hur kul det än är att läsa om SM-vinnarna och fabriksförarna så brinner jag främst för entusiasterna som tävlade med sina MG Midget, Porsche 356 eller Triumph TR2:or i sportvagnsserierna på Skarpnäck, Gelleråsen och Roskilde Ring. Om det är någon där ute som har gamla foton, historier, tips, protokoll, startlistor och kan tänka sig sälja dem till mig eller låta mig kopiera dem så är jag väldigt intresserad.

Och om det är någon som kan tänka sig sälja från SRK (Svenska Racerförar Klubben), Porsche Club Stockholm, Porsche Club Småland, Porsche Club Skåne eller någon annan tuff sportvagnsklubb från 50- och 60-talet så är jag väldigt intresserad.

Tveka i så fall inte att skicka ett mail oavsett om det är ett gammalt suddigt foto från en fikaträff med en lokal MG-klubb på 50-talet som om det är ett fint vagnsmärke i mint condition. Ni når mig på luftkyld@gmail.com

Inga kommentarer: