torsdag 18 juli 2013

Bloggen goes Croatia

De senaste två veckorna har jag varit på en underbar semester i den Kroatiska ö-världen och därför - som ni redan upptäckt - har det varit dåligt med uppdateringar på bloggen. Men under semestern hade jag mobilkameran i högsta hugg - så här kommer några bilder.

Ni som undrat var alla Empi Jet-pipes (det mindre snygga men skräniga stuprörsliknande röret som man satte dit istället för folkans små slutrör på ljuddämparen för att bilen i alla fall skulle låta snabb) och "Carreravingar" till folkor försvann så har jag nu ett breaking avslöjande - de finns på folkorna hos biluthyraren på Hvar i Kroatien. Bara så ni vet!


En riktigt trevlig bil man ofta ser i Kroatien är Renault 4 Laban - när såg du senast en i Sverige?


Lite här och var ser man också de här små söta lastbilarna. Alltid gröna och konstigt nog alltid i relativt fint skick för att vara en lastbil. Heltuffa och man får nästan moderskänslor när man ser dem.


Och slutligen ett råd till ni som läser bloggen. Hörsamma skyltarna på de Kroatiska bensinmackarna och använd inte er vinkelslip samtidigt som ni tankar (man undrar lite försynt varför man i Kroatien känner sig tvungen att sätta upp ett förbudsskylt mot just vinkelslipar på macken)

1 kommentar:

Anonym sa...

Placera inte heller vinkelslipen i tummen, det gör ont....

(en som provat)

Ha så skönt på semestern.

/50 split