lördag 4 april 2009

5 av 6

Det här med samlande är lite fascinerande och verkar ibland leva ett liv. Jag har flera gånger suttit och tittat på reklamen i gamla Illustrerad Motorsport från mitten av 60-talet för deras bandekaler. Och innan man vet ordet av har man hittat dekalerna på Tradera. Efter att det senaste brevet med dekaler dök upp igår så har jag bandekalerna för Dalslands Ring, Skarpnäck, Ring Knutstorp, danska Roskilde Ring och finska Keimola Ring. Nu saknas bara dekalen med Karlskoga-banan, för som samlare så måste man självklart ha en full pott.

Och nu kommer man till den ännu mer spännande frågan - vad ska jag ha dekalerna till? Med åren har det blivit väldigt många orginaldekaler från 60- och början av 70-talet. Kommer jag våga sätta dit dem på Porschen eller RPBn och med tanke på den numera ganska stora samlingen kommer det omöjligen att kunna gå att använda alla dekaler? Och vore det egentligen inte smartare att lägga pengar på att få ut bilarna på vägen istället för att köpa klistermärken till dem?

Men innan snöar in på sådana resonemang - Är det någon som sitter på en Bandekal för Karlskoga-banan? Man vill ju ha en komplett samling!

Inga kommentarer: