onsdag 5 juni 2019

Il Caffé Midnight Run


Varje vår och höst har vi ett riktigt skönt event här i Stockholm som kallas Il Caffé Midnight Run där vi bjuds på kaffe från Il Caffé (stort tack Mange!!) och träffas och sparkar lite däck i någon timme eller två. Och trots att det regnat hela dagen och var svinkallt så kom säkert ett 60-tal bilar. Och vilka bilar!! Vad sägs om Porsche 356 #no49 (den 49e tillverkade bilen tillverkad i Gmünd i Österrike) som är helt orenoverad och som tar patina till en helt ny nivå. Den kördes dessutom till och från träffen i regnet, det sker inte borta i USA där den både varit sönderrenoverad och stått på ett podium med vakter.


Eller vad sägs om en äkta 356 Carrera GT med en äkta Sebringpipa?


En återkommande deltagare på Porscheeventsen här i Stockholm är numera vännen G:s härligt patinerade Speedster som trotsade kyla och regn och kom nedcabbat.

1 kommentar:

Reine sa...

Fina bilar! Vi pratades vid en gång om att jag tänkte dyka upp med min 914/4, men det har tyvärr inte blivit av än. Men nu är bilen i sthlm iaf efter en längre period på Västkusten. Ska bara få ut den från Vogel's så kanske jag dyker upp på höstmötet!